Az MVSI a legeredményesebb sportiskola - 2017.

Két kisbuszt kapott a Miskolc Városi Sportiskola. A TAO-s pályázathoz az önkormányzat biztosította az önrészt. A kosárlabda szakosztály az új buszok mellé mezeket is kapott. Nem érdemtelenül. A Miskolc Városi Sportiskola a tavalyi év legeredményesebb sportiskolája. Sőt, a miskolci kosárlabdának jó esélye van arra is, hogy megkapja a Minőségi Kosárlabda Akadémia címet.

A kosarasok az átadás előtt már kipróbálták a kisbuszokat. Ezután már nem kell máshonnan bérelniük, saját buszaikkal indulhatnak a meccseikre. A sportiskola pályázott a buszokra. De nem csak a jármű új. Mezeket is kaptak a sportolók.

Az 500 fő feletti sportiskolák kategóriájában a miskolcit ítélte a legeredményesebbnek a Sportiskolák Országos Szövetsége.

Közben lezárult a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által akkreditált akadémiák működésének részletes szakmai elemzése is és kidolgozták az új akkreditációs rendszert is. Amelyik iskola megfelel a feltételeknek, az megkapja a Minőségi Kosárlabda Akadémia címet. A főtitkár szerint a miskolci kosárlabdának jó esélye van erre.

Forrás: http://minap.hu/cikkek/az-mvsi-legeredmenyesebb-sportiskola

Képek: