A  Sajóvölgye Focisuli július 31-én Putnokon, az Elek Ákos Akadémián rendezett egy négy csapatot felvonultató minitornát, mely miskolci sikerrel zárult.

A házigazdák mellett az Olasz Foci Suli, a Rimaszombat és a Miskolci Sportiskola fiataljai nagy pályás szabályok szerint, 10+1 játékos szerepeltetésével mérték össze tudásukat.  

  • Eddig mi nem gyakoroltunk erre a játékrendre, de nagy örömmel fogadtuk a meghívást – mondta Tóth István, a Miskolci Sportiskola labdarúgó szakosztályának vezetője. – A játékosok nagyon várták az összecsapásokat. A felkészülési időszakunkba jól beilleszthető volt a torna, ami tapasztalatszerzésnek is kiválónak bizonyult. Remek eredményeket értünk el, hiszen a Rimaszombatot 1-0, a Sajóvölgyét 3-1, az Olasz Focisulit pedig 3-2 arányban legyőzve, veretlenül nyertük meg a mérkőzéssorozatot. A gyerekek játéka lenyűgöző volt ezen a napon! A torna legjobb kapusának járó különdíjat Dudás Dániel hozta haza, míg a gólkirály szintén a mi játékosunk, Karádi Botond lett. A Korály Gábor edző által felkészített győztes csapat tagjai voltak: Dudás Dániel, Kerekes Áron, Varga Ákos, Harsányi Márk, Kleine Tamás, Nyitray Dániel, Karádi Botond, Karádi Bálint, Kocsenga András, Kacsándi Olivér, Korály Bence, Szabó Abuczki Péter, Jónás Benjámin, Serfőző Dávid, Darabos Róbert, Szabados Milán, Szita Illés

 A torna végeredménye: 1. Miskolci Sportiskola, 2. Sajóvölgye Foci Suli, 3. Olasz Focisuli, 4. Rimaszombat.