Ezüstérmes lett a Miskolci Sportiskola Sárga csapata

A dr. Kotsis Attiláné U15-korcsoportos  Országos Gyermek Bajnokság II. osztály Keleti-csoport 1-4. helyéért nemrégiben vetélkedtek az érintett leány röplabda együttesek. A Miskolci Sportiskola Sárga csapata kiélezett küzdelemben, 3:2 (-16; 24; -22; 18; 7) arányban felülmúlta az elődöntőben a MÁV Előre Akadémiát. A döntő szintén nagyon szoros csatát hozott, ahol végül alulmaradtak a miskolci fiatalok:

Kecskeméti Sportiskola A – Miskolci Sportiskola Sárga 3:2 (-21;15; 23; -24; 13)

  • Egy nagyon nehéz és sok megpróbáltatásokkal teli szezonon vagyunk túl, melynek a végén a csapat megszerezte a 2021-2022-es szezon ezüstérmét – értékelt Bohus Attila edző. – Gratulálok a lányoknak a szezonban nyújtott teljesítményükért,  hiszen minden mérkőzésen meg kellett harcolni minden egyes pontért!  Tavaly augusztustól kezdve kemény és fáradtságos munkával sikerült felépíteni és folyamatosan csiszolni a játékosok technikai tudását. Az edzések folyamán a csapat szépen, akarattal telve dolgozott, miközben a taktikai megoldásokat is szépen megtanulták, amit a bajnokság végére már sikerült megfelelő szinten automatizálni. A bajnoki döntőben megmutatták a lányok, hogy van tartás a csapatban, megtanultak küzdeni egymásért és a csapatért, sokszor álltak fel hátrányból és mentették győzelemre a szetteket. A Kecskemét csapatával nagyot küzdöttünk, jó nyitásokkal, okos játékmegoldásokkal folyamatosan nehezítettük ellenfelünk dolgát, azonban a végét ők jobban bírták és megérdemelten győztek.
A Miskolci Sportiskola Sárga röplabda csapata, álló sor: Váradi-Rózsa Hanka (balról), Csorni Boróka, Cseh Bianka, Galuska Bianka, Germán Maja, Bohus Hanna, Bohus Attila edző. Első sor: Nagy Lívia (balra), Azari Csenge Anna, Bartók Adrienn. A képről hiányzik Babka Vivien és Holló Petra.